Chec aperitiv de branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 6632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr telemea de vaca sarata
  • 1-2 linguri smantana
  • 2-3 linguri boabe de porumb din conserva
  • 100 gr mazare congelata
  • 150 gr piept de pui
  • 1/2 ardei gras rosu
  • piper macinat
  • 1 plic gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv de branza:

Taiem pieptul de pui in cubulete mici, pe care le punem la fiert in apa cu putina sare . Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam boabele de mazare.Scurgem pieptul de pui si mazarea si le lasam sa se raceasca.
Taiem ardeiul gras cubulete.
Radem telemeaua sau o sfaramam cu o furculita si o amestecam cu branza dulce si smantana.
Punem gelatina cu 2 linguri de apa rece intr-un castronel si o lasam sa se hidrateze bine. Punem castronelul la cuptorul cu microunde sa se infierbante, avand grija sa nu fiarba. Adaugam 1 lingura crema de branza in gelatina, amestecam rapid, apoi turnam gelatina in branza. Omogenizam compozitia, apoi punem mazarea, porumbul, pieptul de pui, ardeiul gras si putin piper macinat.Amestecam bine si punem compozitia intr-o forma. Dam forma la frigider pentru cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv